Aylinn

Ingen modeblogg, bara det som faller mig in.

Tillbaka i bloggvärlden

Publicerad 2013-06-20 16:21:40 i Livet som tonåring,

Jaha, då var man tillbaka här igen. Håller mig undan att gå ut med namn och skit nu. Vi kör på Aylinn, det är fin och så. 
 
Varför ska jag ens blogga? Är ju skittråkigt. Är det bara för att alla andra gör det? Fast alla andra gör ju faktiskt inte det. Inte längre. Det var ju så 2008! Eller? Vissa är ju ett undantag. 
Undrar hur det kommer sig att man säger att allt är "såå 2008". Var inte så gammal då ännu. Är väl inte gammal nu heller. 
 
Skulle jag skrivit en presentation nu egentligen? Vad ska man säga då? Jag är galen, totalt galen. Love me or hate me. Typ.
Hur gammal jag är? Men åldern är bara en siffra. Gissa vettja. Att jag är tonåring är ingen hemlighet i alla fall. Kommer du visa dig själv? En vacker dag kanske. I alla fall inte ännu. Men bilder på annat kan mycket väl komma.
Var bor du? Att jag bor på ön Gotland är inte heller någon hemlighet. Det finns massor av ungdomar på Gotland, lycka till och lista ut vem jag är.
Vad jag brukar göra? Får man svara sova? Nähä, men då är jag väl med kompisar, går på stan, försöker undvika och hamna i havet. Usch kallt. Tränar, eller försöker i alla fall. Kläder och smink är kul. Så länge man slipper följa modet, roligare och köra sitt egna race.
Hur ofta kommer du blogga? En gång om dagen kanske, kanske två. Beror på vad jag vill säga. Om detta inte blir värsta stora bloggen med typ 10000000 besökare varje dag håller jag det nog till 1-2 gånger om dagen. 
Följer du andra bloggar? Följer vissa kompisar, och ovänner, haha. Sen finns det väl några proffsbloggar som jag läser då och då. Som Kissie, Blondinbella och Kenza. Händer ganska sällan faktiskt. Har min personliga favorit Egoina, henne har jag följt sen början. Sen några små vloggare som Clara Henry och Simon Lussetti. Det är ungefär dom. 
Brukar du titta på serier? Åh, jag älskar serier. Helst ska man se klart på en på bara en vecka också. 
 
Nu får det vara slut med denna dåliga presentation. 
I know you love me, xoxo

Kommentarer

Postat av: JUUZZA

Publicerad 2013-06-20 20:56:33

fin blogg! Kika gärna in på min och tyck till om vilka shorts som är snyggast!

Svar: Tack! Det ska jag göra!
Elin Hessel

Postat av: ELSA

Publicerad 2013-06-20 22:55:21

Kul att du är tillbaka!
Allt bra? :)

Svar: Åh det är det verkligen! Hur är det själv? :)
Elin Hessel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Hessel

Helt fullständigt galen tjej. Välkommen till min blogg, Elin Hessel är mitt namn och jag är 16 år gammal tjej bosatt på Gotland. Här skriver jag i stort sätt allt som faller mig in, och nej detta är ingen modeblogg. Fast okejdå, det kan komma upp lite modetips då och då. Men säg inget *shh*

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela