Aylinn

Ingen modeblogg, bara det som faller mig in.

Godmorgon

Publicerad 2014-01-24 08:46:10 i Livet som tonåring,

Hejsan

Har precis ätit frukost och ska snatt till idrotten. Får se om vi gör något kul där idag. Sen blir det väl fika och slutar typ ett. 
Typ alla drog ut och rökte nu, vi är bara 3 kvar i klassrummet. Dött

I eftermiddag hade jag först tänkt och dra till gymmet, men drar istället hem och vilar upp mig för ikväll. Är GA-cup och ska dit med Fredric, sitta och dryga där fram till typ fyra imorgon bitti. Då ska nämligen han spela. Sen stannar vi väl kvar in på lördagen också. 

Har ingen bild nu så lägger upp senare. Puss

Efter gymmet

Publicerad 2014-01-23 16:24:24 i Livet som tonåring,

Hej

Vi slutade 13.15 och då drog jag och Fanny direkt hem till mig och sen vidare till gymmet. Körde 10 min på löpbandet och sen 10 på crosstrainern, lite övningar på pilatesboll, sedan in i gympasalen och körde lite balans och hoppade hopprep. 
När vi vad klara drog vi och duscha och sen in i bastun. 
Nu sitter jag och väntar på mamma så ska vi kanske åka ut till huset en snabbis. Sen ska jag hem och bada hunden. Fredric skulle komma till mig ikväll också efter hans träning. 

Hör av mig innan jag lägger mig. Puss

Om

Min profilbild

Elin Hessel

Helt fullständigt galen tjej. Välkommen till min blogg, Elin Hessel är mitt namn och jag är 16 år gammal tjej bosatt på Gotland. Här skriver jag i stort sätt allt som faller mig in, och nej detta är ingen modeblogg. Fast okejdå, det kan komma upp lite modetips då och då. Men säg inget *shh*

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela